Havregrynsgröt i tryckkokare

Havregrynsgröt i tryckkokare

2

Portioner

Du behöver

  • 2½ dl havregryn

  • 5 dl vatten

  • ½ tsk salt

Bärkompott

  • 150 g frysta hallon eller blåbär

  • 2 msk socker

  • ½ msk majsstärkelse

Gör så här

  • Blanda havregryn, vatten och salt i grytan.

  • Sätt ner gallret.

  • Blanda bär, socker och majsstärkelse i en ugnsfast skål och ställ på gallret.

  • Sätt multicookern på Pressure Cook, 5 minuter.

  • Låt stå i 5 minuter och öppna sen ventilen för att släppa ut ånga.

  • Öppna cookern och lyft ur hallonkompotten.

  • Rör om både kompott och gröt och servera med mjölk.

365 dagars öppet köp

Fri frakt över 500 kr*

Köksglädje sedan 2005