)
Rabarber, gin och kokosskum-drink
Vårens och sommarens förmodligen läckrastedrink. Syrligt och sött möts i en perfekt kombination. Haka på skum-trenden där endast smaksättningsfantasin sätter gränserna!
Kokosskum
Du behöver
2 dl kokosgrädde
½ dl socker
Gör så här
Blanda kokosgrädde och socker i en kastrull. Låt koka under omrörning tills sockret smält, häll upp i en kanna och ställ i kylen för att kallna helt.
Häll upp den kalla kokosblandningen i en sifon, ladda, skaka och låt stå i rumstemperatur medan du blandar drinken.
Rabarberdrink
Du behöver
5 cl gin
3 cl rabarbersirap (se recept längst ner på sidan)
2 cl citron
Is
Gör så här
Pressa citronen.
Häll rabarbersirap, gin, citronsaft och is i en shaker. Skaka drinken kall.
Lägg stora isbitar i två glas och sila drycken i glaset.
Toppa med kokosskum.