SA6082-1BG mörningskyl, 1 zon

SA6082-1BG mörningskyl, 1 zon

21 999 kr
Energiklass B
Finns ej Göteborgsbutiken

Vill du kunna möra kött hemma för att göra det riktigt smakrikt och gott? Med Witt SA6082-1BG får du en svart underbyggd mörningskyl som ger dig allt som behövs för att maximera smakerna i ditt kött. Kylen är utrustad med UV-belysning som håller bakterier borta och skyddar råvaran under mörningen. Kylen har dessutom ställbar temperatur från 1°C-25°C, och en fast vattentillgång som ser till att vattentanken i skåpets botten är fylld så att luftfuktigheten kan styras automatiskt. Passar större köttstycken. Tre krokar, en rist och en saltbricka medföljer.

Innan du startar mörningen väger du köttet, och när köttets vikt har reducerats med cirka 30% är det redo för tillagning. För nötkött väljer du med fördel en luftfuktighet på cirka 70% och en temperatur runt 2°C. När köttet är klart är det bara att tillaga på det sätt du föredrar – kör det i sous vide, i en het grillpanna, i ugnen eller på grillen. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att du får en otrolig smakupplevelse.

Mörningskylen är 59,5 centimeter bred, 57 centimeter djup och har en höjd på 82 centimeter.

Fri frakt över 500 kr*
365 dagars öppet köp
Experter sedan 2005
SA6082-1BG mörningskyl, 1 zon

Vill du kunna möra kött hemma för att göra det riktigt smakrikt och gott? Med Witt SA6082-1BG får du en svart underbyggd mörningskyl som ger dig allt som behövs för att maximera smakerna i ditt kött. Kylen är utrustad med UV-belysning som håller bakterier borta och skyddar råvaran under mörningen. Kylen har dessutom ställbar temperatur från 1°C-25°C, och en fast vattentillgång som ser till att vattentanken i skåpets botten är fylld så att luftfuktigheten kan styras automatiskt. Passar större köttstycken. Tre krokar, en rist och en saltbricka medföljer.

Innan du startar mörningen väger du köttet, och när köttets vikt har reducerats med cirka 30% är det redo för tillagning. För nötkött väljer du med fördel en luftfuktighet på cirka 70% och en temperatur runt 2°C. När köttet är klart är det bara att tillaga på det sätt du föredrar – kör det i sous vide, i en het grillpanna, i ugnen eller på grillen. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att du får en otrolig smakupplevelse.

Mörningskylen är 59,5 centimeter bred, 57 centimeter djup och har en höjd på 82 centimeter.

  • Stilren underbyggd kyl för mörning
  • För riktigt mört & smakrikt kött
  • Ställbar temperatur från 1°C-25°C
witt-20110013-53913-5