Manjari 64% choklad, 250 g

Manjari 64% choklad, 250 g

261 kr

Manjari 250 g görs på kakao från Madagaskar, som nästan alltid har en hög syrlighet. Chokladkakan har 64% kakaohalt, och har en mild smak utan bitterhet, med toner av apelsin, hallon och röda vinbär. Otroligt god att använda för pralintillverkning, desserter och bakning.

Chokladtillverkaren Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största. De arbetar med att utveckla choklad som både är vacker och otroligt god, samtidigt som den produceras med respekt för både människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av hög kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

  • Mörk choklad med mjuk & syrlig smak
  • Perfekt till bakning eller praliner
  • Gjord på kakao från Madagaskar
Finns ej Göteborgsbutiken
Recensioner
5.0 Baserat på 1 betyg
Lone
Fantastisk choklad med noter av hallon.
Översatt från Danska
ValrhonaManjari 64% choklad, 250 g

Innehållsförteckning:
Kakaobönor, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter, mjölk och soja.

Näringsvärde per 100 gram:
Energi 560 kcal/2324 kJ
Fett 39 g
- varav mättat fett 23 g
Kolhydrater 39 g
- varav sockerarter 36 g
Protein 7,6 g
Salt: 0,01 g

Förvaring:
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Optimal förvaringstemperatur 16-18 grader. Hållbarhet 140 dagar i obruten förpackning.

Manjari 250 g görs på kakao från Madagaskar, som nästan alltid har en hög syrlighet. Chokladkakan har 64% kakaohalt, och har en mild smak utan bitterhet, med toner av apelsin, hallon och röda vinbär. Otroligt god att använda för pralintillverkning, desserter och bakning.

Chokladtillverkaren Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största. De arbetar med att utveckla choklad som både är vacker och otroligt god, samtidigt som den produceras med respekt för både människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av hög kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

Manjari 64% choklad, 250 g
Loading...