Nyckeln till bra kaffe
Sage har genom många års erfarenhet knäckt koden för det perfekta kaffet. Denna espressomaskin är designad med 4 nyckelelement: en doseringsmängd på 19-22 g., precis temperaturkontroll, tryck på 15 bar och ångtryck för att producera krämigt mikroskum gång efter gång. Dessa 4 element garanterar en perfekt kopp kaffe med samma kvalité som den du köper av en utbildad barista på kaféet.
Nymalda bönor
För att framhäva samtliga aromer och nyanser i dina kaffebönor är det optimalt att använda nymalda bönor. Med den inbyggda koniska kaffekvarnen i Barista Touch™ mals bönorna direkt ner i portafiltret. Här ingår också en tamper så att du smidigt kan pressa ner det malda kaffet i filtret för att skapa ett perfekt flöde när vattnet sedan rinner genom kaffet. Precis som en professionell barista hade gjort.
Klar på tre sekunder
Ingen vill ödsla bort sin tid, därför är Barista Touch™ gjord för att värma upp vattnet till önskad temperatur på bara tre sekunder. Med Sage's innovativa teknologi kan du går från färska kaffebönor till en perfekt kopp kaffe av kafékvalité på bara tre sekunder.
Ett öga för de mikroskopiska detaljerna
För att uppnå en krämig café latte är den ångade mjölken A och O. Barista Touch™ ångar mjölken med mikrobubblor så att den blir sammetsmjuk, därefter rengör den automatiska ångaren sig själv. Mjölk med mikrobubblor är förutom sin tjocka och läckra konsistens också hemligheten bakom latte art.