RAW 5000FCD Gyutoh Kockkniv 16 cm

RAW 5000FCD Gyutoh Kockkniv 16 cm

1 925 kr
Finns ej Göteborgsbutiken

Denna Gyutoh-kniv från Miyabi är den mest använda kniven i det japanska köket och är perfelt som generell kökskniv eller kockkniv. Det 16 cm långa bladet är tillverkad av hårt carbid-stål, vilket ger kniven en fantastisk skärpa och bra skäregenskaper. De 48 stållagren som omsluter kärnan ger kniven sitt vackra damaskus-utseende.

 

Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, den mest berömda japanska Iron Chef. Miyabi knivar är gjorda med gamla japanska traditioner och modern tysk ingejörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerad skönhet, finess och kvalitet som är så viktigt i den japanska kulturen. 

Fri frakt över 500 kr*
365 dagars öppet köp
Experter sedan 2005
Recensioner
4.5 Baserat på 2 betyg
Vanja
Fantastisk kvalitet! Underbara knivar!
Översatt från Norska
Patrik
Bra handtag och ligger bra i handen. Något lätt för min smak, gillar man lätta knivar ska man köpa den.
RAW 5000FCD Gyutoh Kockkniv 16 cm

Denna Gyutoh-kniv från Miyabi är den mest använda kniven i det japanska köket och är perfelt som generell kökskniv eller kockkniv. Det 16 cm långa bladet är tillverkad av hårt carbid-stål, vilket ger kniven en fantastisk skärpa och bra skäregenskaper. De 48 stållagren som omsluter kärnan ger kniven sitt vackra damaskus-utseende.

 

Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, den mest berömda japanska Iron Chef. Miyabi knivar är gjorda med gamla japanska traditioner och modern tysk ingejörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerad skönhet, finess och kvalitet som är så viktigt i den japanska kulturen. 

Loading video...
RAW 5000FCD Gyutoh Kockkniv 16 cm
Loading...