Gjutjärnsstekpanna 18 cm, bok

Gjutjärnsstekpanna 18 cm, bok

649 kr

Carl Victor gjutjärnsgrytor och kastruller kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktion och öppen låga. Hetta upp pannan med matolja/smör eller annat matfett tills pannan är varm och klar. Du behöver bryna (försluta) maten i 45 sekunder på varje sida innan du sänker värmen för att avsluta tillagningen - på så sätt får du en läcker skorpa medan maten tillagas med hjälp av värmen som redan finns i gjutjärnet.

Gjutjärnsprodukterna från Carl Victor är redan brända i vegetabilisk olja vid 400°C och är klara att användas. Finns i tre storlekar. De är tillverkade och designade i Höganäs, beläget i Skåne, av Göran Ek och Robert Ek. Deras gjutjärnspannor är gjorda av strikt kontrollerat återvinningsbart järn och är fria från PTFE. Det ger en högkvalitativ produkt som kommer att förse dig och dina nära och kära med otaliga goda middagsminnen i många år framöver.

Läs nedan hur du sköter och bevarar din gjutjärnspanna så att den håller i generationer.

  • Värmeisolerande handtag i bokträ
  • Tillverkad i Sverige
  • 25 års garanti
  • För alla typer av hällar, inklusive induktion och öppen låga
Få i lager
Finns ej Göteborgsbutiken
Recensioner
4.8 Baserat på 17 betyg
gry
Väldigt bra panna. Rekommenderas.
Översatt från Norska
Bjørn
En super gjutjärnspanna som är utan någon form av kemisk beläggning och är 100% plan👏 Fungerar helt optimalt🦋
Översatt från Norska
Poul
Gjutjärnspanna 24 cm. Den kan rekommenderas. I högsta grad.
Översatt från Danska
Thomas
Bra pris men lite ojämn värmefördelning och viss tillagning fastnar lätt även fast bränt in pannan extra
Carl victorGjutjärnsstekpanna 18 cm, bok

Underhåll:

Gjutjärn är en natur- och miljöprodukt som endast kräver enkel skötsel utan kemikalier eller rengöringsmedel. Efter användning ska de endast tvättas i varmt vatten med en diskborste, för att inte skada den naturliga "Non-stick" beläggningen. Du behöver inte skrubba den renare än den blir av hett vatten. Om pannan vårdas ordentligt (och inte i diskmaskinen) håller den i generationer och blir bara bättre för varje gång. Lämna inte maten i pannan när du är klar, och lämna den inte heller blöt eller fuktig, eftersom gjutjärnet kan börja rosta.

Carl Victor gjutjärnsgrytor och kastruller kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktion och öppen låga. Hetta upp pannan med matolja/smör eller annat matfett tills pannan är varm och klar. Du behöver bryna (försluta) maten i 45 sekunder på varje sida innan du sänker värmen för att avsluta tillagningen - på så sätt får du en läcker skorpa medan maten tillagas med hjälp av värmen som redan finns i gjutjärnet.

Gjutjärnsprodukterna från Carl Victor är redan brända i vegetabilisk olja vid 400°C och är klara att användas. Finns i tre storlekar. De är tillverkade och designade i Höganäs, beläget i Skåne, av Göran Ek och Robert Ek. Deras gjutjärnspannor är gjorda av strikt kontrollerat återvinningsbart järn och är fria från PTFE. Det ger en högkvalitativ produkt som kommer att förse dig och dina nära och kära med otaliga goda middagsminnen i många år framöver.

Läs nedan hur du sköter och bevarar din gjutjärnspanna så att den håller i generationer.

carl-victor-stegepande-i-stoebejern-med-hank-i-boegetrae-cvf28b-56840-2
Loading...