Äppelskivepanna i gjutjärn 21 cm

25%

Äppelskivepanna i gjutjärn 21 cm

599 kr799 kr

En specialgjord gjutjärnspanna för stekning eller grillning av äppelskivor. En traditionell produkt från Skandinavien. Gjutjärnet får en naturlig non-stick beläggning av samma typ av fett som du annars använder till matlagning. Därför är gjutjärn ett mycket hälsosammare sätt att steka mat på.

Handtaget är gjort av bok och är en perfekt värmeisolator. Carl Victors gjutjärnsprodukter kan användas på alla typer av kaminer (inklusive induktion) och öppna lågor. Äppelskivejärnet är 2 cm tjockt och väger 2 kg och kan placeras på spisen, i ugnen, på grillen, men inte i mikron. Gjutjärnsprodukterna från Carl Victor har redan eldats med vegetabilisk olja vid 400°C och är därför klara att användas. De är producerade och designade i Höganäs av Göran Ek och Robert Ek. De är tillverkade av strikt kontrollerat återvinningsbart järn och är fria från PTFE.

Läs nedan hur du sköter och bevarar din gjutjärnspanna så att den håller i generationer.

  • Handtag i bok
  • Naturlig "non-stick" effekt
  • 25 års garanti på gjutjärnet
  • Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion och öppen låga
Finns ej Göteborgsbutiken
Recensioner
4.0 Baserat på 7 betyg
Lars
Jag har precis köpt 2 stycken eftersom det står att de fungerar för induktion, ja de fungerar men bara ca. 70% för vår induktionshäll som tänder och släcker hela tiden. Alla andra grytor och pannor fungerar perfekt, så nej jag skulle inte rekommendera att man köper denna äppelkakepanna.
Översatt från Danska
Rasmus
Verkligen bra äppelpannkakspanna som är jämnt varm över hela pannan. Man måste bara fuska lite med fett första gången man använder den, så den inte fastnar.
Översatt från Danska
Beth
Munkpanna. Leveransen kom efter ett par dagar, mycket bra😀 Järnet skulle vara klart att använda, men de första pannkakorna fastnade och var därför svåra att vända, men efter mycket fett gick fjärde rundan bra. Jag har stekt mycket tidigare och har tålamod, men hon som jag skulle lära upp sa att om hon skulle göra det själv, skulle det aldrig ha genomförts. Så ha tålamod, så blir det bra😀
Översatt från Norska
Tage
Köpt för att användas på induktionshäll. Fungerar sådär. Kräver hög värme. Om man sänker värmen känner hällen inte av järnet. Men fungerar ändå ok vid hög värme.
Carl victorÄppelskivepanna i gjutjärn 21 cm

Underhåll:

Gjutjärn är en natur- och miljöprodukt som endast kräver enkel skötsel utan kemikalier (rengöringsmedel). För att inte skada den naturliga "non-stick" beläggningen bör den endast tvättas med varmt vatten och en diskborste. Du behöver inte ens skrubba den renare än vad varmt vatten kan göra.

Om den sköts på rätt sätt (och inte i diskmaskinen) håller en gjutjärnspanna i generationer och blir bara bättre för varje gång. Lämna inte maten på pannan när du är klar och lämna den inte heller blöt eller fuktig, eftersom gjutjärnet kan börja rosta.

En specialgjord gjutjärnspanna för stekning eller grillning av äppelskivor. En traditionell produkt från Skandinavien. Gjutjärnet får en naturlig non-stick beläggning av samma typ av fett som du annars använder till matlagning. Därför är gjutjärn ett mycket hälsosammare sätt att steka mat på.

Handtaget är gjort av bok och är en perfekt värmeisolator. Carl Victors gjutjärnsprodukter kan användas på alla typer av kaminer (inklusive induktion) och öppna lågor. Äppelskivejärnet är 2 cm tjockt och väger 2 kg och kan placeras på spisen, i ugnen, på grillen, men inte i mikron. Gjutjärnsprodukterna från Carl Victor har redan eldats med vegetabilisk olja vid 400°C och är därför klara att användas. De är producerade och designade i Höganäs av Göran Ek och Robert Ek. De är tillverkade av strikt kontrollerat återvinningsbart järn och är fria från PTFE.

Läs nedan hur du sköter och bevarar din gjutjärnspanna så att den håller i generationer.

carl-victor-aebleskivepande-af-stoebejern-21-cm-cvdu22b-56849-2
Loading...