Kakaopulver, 250 g

Kakaopulver, 250 g

209 kr

Med kakaopulver från Valrhona kan du ta din bakning till nästa nivå. Du får en ren och intensiv smak av kakao och en varmröd mahognyfärg – både vackert och delikat.

Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922, och är idag en av världens allra största. Valrhona producerar choklad som är både god och estetiskt tilltalande, samtidigt som den tillverkas med hänsyn till människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av högsta kvalitet och kan användas både i bakning och matlagning.

  • Kakaopulver av högsta kvalitet
  • Ger en vacker varmröd mahognyfärg
  • Har en ren och intensiv kakaosmak
Finns ej Göteborgsbutiken
Recensioner
5.0 Baserat på 8 betyg
Mikael A
Mycket bra choklad att använda till glass
Kristin
Den bästa kakaoen ❤️
Översatt från Norska
Maija-Liisa
jouluhalko och verkligen bra. detta kakao är verkligen det bästa
Översatt från Finska
Heidi
Nydelig kakao
Översatt från Norska
ValrhonaKakaopulver, 250 g

Innehåll:
Kakaopulver, surhetsreglerande medel: kaliumkarbonat (E501).

Näringsvärde per 100 gram:
Energi 3710 kcal/1549 kJ
Fett 21 g
- varav mättat fett 13 g
Kolhydrater 8,9 g
- varav sockerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt: 0,04 g

Förvaring:
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Hållbarhet 240 dagar i obruten förpackning.

Med kakaopulver från Valrhona kan du ta din bakning till nästa nivå. Du får en ren och intensiv smak av kakao och en varmröd mahognyfärg – både vackert och delikat.

Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922, och är idag en av världens allra största. Valrhona producerar choklad som är både god och estetiskt tilltalande, samtidigt som den tillverkas med hänsyn till människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av högsta kvalitet och kan användas både i bakning och matlagning.

Kakaopulver, 250 g
Loading...