




Julkalender 2025
Julkalender 2025
Med Pärlans Konfektyr Julkalender 2025 återvänder den uppskattade traditionen med en lucka för varje dag i december. Denna julkalender är skapad för att ge en liten, försvinnande god överraskning dagligen, från första december ända fram till julafton. Bakom var och en av de tjugofyra luckorna döljer sig en mjuk kola, omsorgsfullt doppad i antingen mörk eller ljus ekologisk choklad. Det är det utmärkta sättet att bygga upp förväntan och addera en stund av lyx till varje dag i advent.
Varje dag bjuder på en helt ny smakupplevelse, då kalendern är fylld med en enastående variation av smaker. Utforska ett brett spektrum av kolabitar som är allt från nötiga, salta och söta till fruktiga och kryddiga. Det finns även barnsligt goda och tidlösa klassiker som tilltalar alla smaklökar. Denna mångfald gör varje lucköppning till ett genuint spännande och njutningsfullt ögonblick under den mörka vintermånaden.
Pärlans Konfektyr är känt för sitt gedigna hantverk och användningen av rena råvaror, vilket återspeglas i varje detalj i denna kalender. Varje kolabit är ett litet mästerverk, kokt på bland annat grädde och smör för att uppnå den perfekta, mjuka konsistensen. Ge bort kalendern som en omtänksam gåva som kommer att glädja mottagaren hela vägen fram till jul, eller behåll den för dig själv för en välförtjänt, daglig paus i alla julförberedelser.
Innehållsförteckning
Ingredienser: Socker, grädde, glykossirap, smör, choklad (kakaomassa, socker, mjölkpulver, kakaosmör, vanilj), fruktpuré (hallon, passionsfrukt, päron, svartvinbär, citron, lime), pistagenöt, hasselnöt, mandel, havssalt, ingefära, lakritspulver, arraksessens, salmiak, kardemumma, alkohol, violessens, kanel, Bourbonvanilj, saffran, apelsinolja, äppeljuice, whisky, nejlika och svartpeppar.
Näringsdeklaration per 100g: Energi 1654kJ/395kcal, fett 17g (varav mättat fett 11g), kolhydrater 60g (varav sockerarter 54g), protein 1g, salt 1g.
Allergener: Innehåller grädde, smör, mjölkpulver, pistagenöt, hasselnöt och mandel. Kan innehålla spår av andra nötter.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt, 16-22°C.