



Ravioliform för 24 kvadratiska ravioli
Ravioliform för 24 kvadratiska ravioli
Få de finaste kvadratiska ravioli med ravioliformen från Marcato. Det är så lätt och enkelt att tillaga den mest läckra färska pastan hemma, och med denna form blir uppgiften ännu enklare. Du kan göra hela 24 kvadratiska ravioli i formen och det är inte så svårt som man kan tro. När du har du pastadeg så lägger du den över formen och väljer sedan fyllning. Sedan så förseglas du pastan med ett extra lagar deg och nu har du din ravioli. Nu måste du bara koka dem i saltat vatten och sedan är middagen serverad! Både formen och kaveln ingår och är tillverkade i gjuten aluminium respektive trä. Därför rekommenderas det också att du handdiskar båda delarna. Ravioliformarna mäter 50x50mm och du får helt enkelt 24 av dem. Lycka till!
- Enkel och fin hemlagad pasta
- Rustik design och enkel att använda
- Inkluderar både plåt och kavel
Mer information om Ravioliform för 24 kvadratiska ravioli
- Varumärke: Marcato
- Kategori: Pastamaskiner
- Artikelnummer43160
- Leverantörens artikelnummer: RA-Q50X24-CLS
- Tål maskindisk: Handdisk rekommenderas
- Inkluderade tillbehör: Kavel
- Material: Stöpt aluminium
- Antal: 24 st.
- Vikt:0.7 kg
Mikael
sju månader sedan
Fungerar hur bra som helst.
LORD TOMMY
ett år sedan
TIll en början såg den lovande ut. I detta fall så var de ojämna och svåra att få ut. Tyvärr så är mitten raden som är högre än ytterkanterna så man får tyvärr inte ett bra skär. samt att skären mellan varje kolumn är tydligen lägre än raderna :(
Nicholas
två år sedan
Blev besviken. Väldigt små "kuddar". Vid användning av kavel krävs minimalt med fyllning. Ont att lossa degen. Det var snabbare att göra det på gammaldags sätt.
Carla
tre år sedan
Mycket nöjd med formen. Gör det lätt att göra ravioli👍
Yngve
tre år sedan
Enkel och lätt att använda, kom ihåg att använda mycket mjöl så att raviolin släpper.
Lise
fyra år sedan
Ett "måste ha" för alla som har en egen pastamaskin och vill ha enkel och läcker egenproduktion av ravioli. För att lyckas: - Degen får inte göras för tunn - Enklare att göra pastaplattor som bara täcker två bredder av formen - Strö tillräckligt med mjöl på formen - Begränsa mängden fyllning - Kaveln bör tryckas ner på varje kant av formen - inte rullas - Varje färdig ravioli, tryck kanterna tillsammans med fingrarna Buon appetito!
Claus
fyra år sedan
Fungerar som det ska. Använd rikligt med mjöl :)
annie
fyra år sedan
Ravioliform för 24 ravioli.. Jag ser fram emot att använda den. Lätt att beställa, och leveransen var också bra.