Lyonnaise stekpanneset, 28 cm & 20 cm

Lyonnaise stekpanneset, 28 cm & 20 cm

998 kr
(12)
Få i lager
Finns i Göteborgsbutiken

Det här är två perfekta stekpannor för dig som är på jakt efter köksutrustning som ska hålla i många år. I setet ingår en stekpanna med diameter på 28 cm respektive 20 cm. De är båda tillverkade i kolstål och återfinns ofta i professionella franska kök. Man kan säga att de motsvarar gjutjärnspannor, som är vanligare i Skandinavien, men en betydande fördel är att pannor i kolstål inte väger lika mycket. De är smidiga att använda och blir bara bättre och bättre med tiden. Du rengör dem enkelt med några droppar diskmedel och varmt vatten. Diska inte pannorna i diskmaskin.

Kolstål avger järn i maten när den används, vilket ger dig en naturligt järnberikad mat. De tål också att användas på induktionshällar men du bör vara försiktig med värmen. Värmer du upp pannan för snabbt finns det nämligen risk för att den slår sig. Häll heller aldrig kallt vatten direkt i den varma pannan. Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning.

Fri frakt över 500 kr*
365 dagars öppet köp
Experter sedan 2005
Recensioner
4.3 Baserat på 12 betyg
Thor André V
Jaldeepsinh C
Mycket fina stekpannor som fungerar bra med olika typer av mat. Mycket nöjd med priset också.
Översatt från Norska
Ella A
Brit Helen R
Det är inte rätt att ge stjärnor. Har provat den stora 1 gång. Vet inte riktigt... det blev snabbt stekyta i botten, men det släppte lätt och kokades med i såsen. Blev -missfärgad- inuti. Den ledde värme väldigt bra. Får se efterhand...
Översatt från Norska
Lyonnaise stekpanneset, 28 cm & 20 cm
(12)

Det här är två perfekta stekpannor för dig som är på jakt efter köksutrustning som ska hålla i många år. I setet ingår en stekpanna med diameter på 28 cm respektive 20 cm. De är båda tillverkade i kolstål och återfinns ofta i professionella franska kök. Man kan säga att de motsvarar gjutjärnspannor, som är vanligare i Skandinavien, men en betydande fördel är att pannor i kolstål inte väger lika mycket. De är smidiga att använda och blir bara bättre och bättre med tiden. Du rengör dem enkelt med några droppar diskmedel och varmt vatten. Diska inte pannorna i diskmaskin.

Kolstål avger järn i maten när den används, vilket ger dig en naturligt järnberikad mat. De tål också att användas på induktionshällar men du bör vara försiktig med värmen. Värmer du upp pannan för snabbt finns det nämligen risk för att den slår sig. Häll heller aldrig kallt vatten direkt i den varma pannan. Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning.

  • Det franska kökets stekpanna
  • Helt fri från giftiga ämnen
  • Kan användas på induktion
  • Tillverkade i kolstål
Lyonnaise stekpanneset, 28 cm & 20 cm